Welcome to Mali - My Universe!... A blogger/vlogger from Norway.
I will change the photos. These are test photos!
There are no rules! I´m not following the mainstream!
I love colors! It`s almost psychedelic at times!
More to come!

March 15, 2017

March 15, 2017

Hvorfor har jeg engelsk OG norsk blogg på samme bloggen?Her har jeg blogg på både engelsk og norsk. Blogg.no blir omveg for meg. Må logge inn heletiden på flere steder. Blir forvirret (Er forvirret NOK fra før av! Jeg er nok den eneste i hele "Blogg-Norge" som virkelig kan kalle seg en EKTE "frustrert-blogger".) Har kjøpt dette domenet for flere år siden, så jeg bare lagde egen kategori for norske innlegg. Jeg kommer til å skrive mye på norsk også. Jeg liker å være internasjonal og skrive, lage musikk, videoer på engelsk. Det er derfor jeg har engelsk blogg i utgangspunktet. Men jeg kan ikke forlate mine norske FANS! Haha, neida. Litt ironi der da.

Okay, Vi blogges.

Her var jeg Marilyn, det ser dere, vel ;-)  Foto: Mali

      edit