Welcome to Mali - My Universe!... A blogger/vlogger from Norway.
I will change the photos. These are test photos!
There are no rules! I´m not following the mainstream!
I love colors! It`s almost psychedelic at times!
More to come!

April 01, 2019

April 01, 2019

Er tilbake igjen! (In Norwegian this time)...Bildedryss? Nei, desverre. Jeg pleier som regel å slenge ved et par bilder fra selve videoen, men i denne videoen så jeg bare helt sinnsyk ut. (Jeg ser ofte sinnsyk ut i andre videoer også, men i dag bare gav jeg opp.) Jeg legger ved et annet bilde i stedet...

Sånn ser et bilde ut når man ikke har andre bilder. Å bare "ta bilder" er ikke helt min greie. Det blir til en hel seremoni
og det har jeg ikke tid til. Egentlig har jeg tid, så dette var en dårlig unnskyldning. Jeg liker bare ordspillet.


Her er det jeg egentlig tenkte å starte innlegget med å si. (Typisk Adhd er å starte lengre ned på siden OG rote det til...og gjerne miste tråden 100%!)...

Hei! Jeg er tilbake med "15 + herlige minutter med meg". Til tross for at videoen ble over 15 miutter.
Men det kan skje når man redigerer. Det er ikke et veldig hardt comeback. Bare noe jeg "skrapet sammen" fra min Facebook side; @malisuniverse (Direktesendte videoer.) Jeg liker å filme noen ganger sånn veldig spontant og akutt, og da bruker jeg direktesendinger via Facebook. Mest fordi jeg blir så ivrig der og da av en eller annen årsak. (Det er en Adhd-reaksjon. Det at man får akutte ideer i hodet og bare filme det. Helst MED EN GANG! Som ligger i ordet "akutt".) Jeg kommer til å dele alle videoer fra kanalen min; The Mali Show. (Uansett om de skulle plutselig komme på enten engelsk eller norsk. Grunnen for at jeg prøver meg på engelsk hele tiden er fordi jeg aldri har følt at jeg har passet inn i Norge - sånn 100%. Dette kan jeg kanskje komme tilbake til i et senere blogginnlegg. Men ikke i dag.)
Bilde er fra...who cares? Ta frem tekoppen og trykk "play"!...- Det blir aldri kjedelig med...
      edit